Їжа

Кабачкова піца Насті Каменських за 5 хвилин: “Смачніша за Потапа”

Поки більшість зірок готуються до весняних релізів, інші пробують себе в якості кухарів. Підтримую такий підхід, адже у випадку невдачі в музичній кар’єрі можна змінити вектор діяльності.

Випадково натрапив на кулінарний рецепт від Насті Каменських, трохи змінив інгредієнти і маємо кабачкову піцу за 5 хвилин.

Інгредієнти:

🍆 1 кабачок

🍆 тонко нарізані шматочки салямі

🍆 1 головка цибулі

🍆 голландський сир

🍆 томатна паста

Приготування:

✅ намастити сковорідку оливковою олією

✅ нарізати кабачок вертикальними шматочками та положити на сковорідку

✅ намастити томатною пастою викладений кабачок

✅ викласти салямі

✅ нарізати цибулю кільцями на салямі

✅ знову змастити томатною пастою (я віддаю перевагу гострій)

✅ натерти сир та викласти по всій поверхні вашої піци

Далі відправляєте сковорідку з піцою в духовку на 100-120 градусів на 10-15 хвилин. Ваша безглютенова, смачна та корисна піца готова.

Маєш гарячі плітки?
Надсилай на пошту

НАДІСЛАТИ

1 Comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *