Поки більшість зірок готуються до весняних релізів, інші пробують себе в якості кухарів. Підтримую такий підхід, адже у випадку невдачі в музичній кар’єрі можна змінити вектор діяльності.
Випадково натрапив на кулінарний рецепт від Насті Каменських, трохи змінив інгредієнти і маємо кабачкову піцу за 5 хвилин.
Інгредієнти:
🍆 1 кабачок
🍆 тонко нарізані шматочки салямі
🍆 1 головка цибулі
🍆 голландський сир
🍆 томатна паста
Приготування:
✅ намастити сковорідку оливковою олією
✅ нарізати кабачок вертикальними шматочками та положити на сковорідку
✅ намастити томатною пастою викладений кабачок
✅ викласти салямі
✅ нарізати цибулю кільцями на салямі
✅ знову змастити томатною пастою (я віддаю перевагу гострій)
✅ натерти сир та викласти по всій поверхні вашої піци
Далі відправляєте сковорідку з піцою в духовку на 100-120 градусів на 10-15 хвилин. Ваша безглютенова, смачна та корисна піца готова.
Виглядає дуже смачно!
Спробую, якщо я буду купувати, коли в мене будуть гроші.